Naujienos

Select your language

Lazdijų rajono saDJI 0316vivaldybės viešojoje bibliotekoje (Seinų g. 1) džiaugiasi turėdama galimybę bendruomenei pristatyti  Mariaus Jovaišos albumo „Neregėta Lietuva“ nuotraukas.

2018 m. rugsėjo 11–21 d. II a. Konferencijų salėje paroda džiugins ir stebins pačiomis naujausiomis ir „šviežiausiomis“ nuotraukomis, kuriose atsiskleidžia nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis, kultūrinis paveldas, taip pat drąsūs lietuvių mokslininkų, verslininkų, inovatorių žingsniai į ateitį. Autentišką šalies dvasią atveriančios nuotraukos yra vizitinė fotografo, dokumentinių filmų autoriaus, keliautojo Mariaus Jovaišos kortelė, su kuria jis aplankė daugybę tarptautinių parodų. M. Jovaišos nuotraukų parodos buvo surengtos ir pristatytos Australijoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Airijoje, Argentinoje, JAV, Kanadoje ir kitose šalyse. „Kiekvienas randa savo kelią pažinti gimtąjį kraštą. Kad suprasčiau, kokia nuostabi yra Lietuva, aš turėjau apkeliauti pusę pasaulio. Didžiuojuosi, kad gyvenu tokioje gražioje šalyje, ir norėčiau perduoti šį jausmą savo tautiečiams“ – teigia Marius Jovaiša.
Nepraleiskite galimybės pamatyti naujausius fotomenininko M. Jovaišos darbus ir ateikite pažvelgti į tikrąją, neregėtą Lietuvą!