Naujienos

Select your language

Skaitmenine savaite 2019 03

Kviečiame į informacinį renginį  „Skaitmeninės technologijos ugdymui“.
Kovo 27 d.(trečiadienis) 15.30. val.  Lazdijų viešoji biblioteka kviečia  į  susitikimą  mokytojus, neformalius edukatorius, skaitmeninius  lyderius iš bendruomenių, e-skautus,  jaunimą susipažinti su bibliotekos turima kompiuterine technine įranga, jos galimybėmis, kurios pagausintų ir paįvairintų mokymo metodus.

Jaunimo centre bus  galima pamatyti ir išbandyti kompiuterinę techninę įrangą: inžinerinį, kūrybinį ir programavimo paketus. Kalbėsime apie: 3D spausdintuvą, konstruktorių elektronikos ir mechanikos pradmenims įgyti, negatyvų ir nuotraukų skaitmeninimo skenerį, rašalinį nuotraukų spausdintuvą, kompiuterį su 360 laipsnių kamera, programinę įrangą filmuotai medžiagai ir nuotraukoms apdoroti ir kt.

Lazdijų viešoji biblioteka prisijungia prie  „Skaitmeninės  savaitės “ (angl. ALL DIGITAL Week), kuri vyksta visoje Europoje ir kovo 25 ir 26 d.

2019 m.  „Skaitmeninės savaitės“ tema Lietuvoje – skaitmeninės technologijos ugdymui. Akcijos veiklos skirtos visiems Lietuvos gyventojams, o ypač mokyklų bendruomenėms (mokytojams, mokiniams, vadovams, tėvams), neformalaus ugdymo organizatoriams (bibliotekininkams, būrelių vadovams ir t.t.), būsimiems pedagogams.

 Laukiame Jūsų!

Daugiau informacijos:   #alldigitalweek #SkaitmenineSavaite #PrisijungusiLietuva   

https://www.epilietis.eu/skaitmenine-savaite-2019/?fbclid=IwAR0TN9YHk6uwQ9IM_iCQPgCSeH6bBfnCRDiZg0QcvgWPT-9EkSW-KMt4uJU

https://www.prisijungusi.lt/