Naujienos

Pasirinkite savo kalbą

Siūlomas darbas.
Lazdijų rajono savivaldybės viešoji biblioteka siūlo darbą Seirijuose, Trečiojo amžiaus universiteto (TAU) koordinatoriui.
(1,0 pareigybės, pareigybės lygis B, pareiginės algos koeficientas – 6,05 )

Reikalavimai
1. Turėti ne žemesnį kaip aukštesnįjį išsilavinimą ar specialų vidurinį išsilavinimą, įgytą iki 1995 m. socialinių arba humanitarinių mokslų studijų srities.
2. Išmanyti Lietuvos Respublikos įstatymus ir kitus teisės aktus, neformalųjį suaugusiųjų švietimą reglamentuojančius teisės aktus, įskaitant teisės aktus, reglamentuojančius Europos Sąjungos struktūrinės paramos administravimą, Lietuvos Respublikos Bibliotekų įstatymą, Viešųjų pirkimų įstatymą bei teisės aktų taikymą viešųjų pirkimų procese neformaliojo suaugusiųjų švietimo srityje.
3. Mokėti dirbti kompiuteriu Microsoft Office programiniu paketu, turėti raštvedybos pagrindus.
4. Sugebėti sklandžiai dėstyti mintis žodžiu ir raštu, mokėti valdyti informaciją: ją kaupti, sisteminti, apibendrinti, analizuoti, rengti pasiūlymus, numatyti galimus sprendimo būdus ir metodus.
5. Mokėti vieną užsienio kalbą B1 lygiu.
6. Turėti privalomojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą.

Darbo pobūdis
Šias pareigas einantis darbuotojas teikia socialinę visuomenės narių lavinimo paslaugą, skleidžia mokslo žinias bei kultūros vertybes, puoselėja visuomenės ir valstybės gyvenimo principus ir procesus. Sudaro prasmingo suaugusiųjų laisvalaikio, užimtumo ir savirealizacijos galimybes, organizuoja įvairius renginius, keliones, sveikatingumo stovyklas, paskaitas, konferencijas, seminarus ir susitikimus su Lietuvos ir užsienio šalių lektoriais, gydytojais, teisininkais, kitais specialistais ir visuomenės veikėjais. Inicijuoja, organizuoja ir vykdo su TAU vartotojais susijusių projektų rengimą ir jų įgyvendinimą, vykdo viešuosius pirkimus, susijusius su TAU veikla, atsako už dokumentacijos parengimą, pirkimų planavimą, kontroliuoja iš šių pirkimų kylančių įsipareigojimų (sutarčių) vykdymą. Planuoja TAU veiklą, rengia TAU renginių planus, vykdo TAU įsivertinimą, rengia veiklos ataskaitas.

Pretendentų atrankos būdas – pokalbis žodžiu. Prašymą, asmens tapatybę, išsilavinimą bei kvalifikaciją patvirtinančius dokumentus, gyvenimo aprašymą (CV), motyvacinį laišką ir pažymėjimus siųsti el. p. lazdijubiblioteka@rsvb.lt arba pristatyti į biblioteką, adresu Seinų g. 1, Lazdijai, kontaktinis tel. 8 318 52 977. Dokumentus pateikti (siųsti) iki 2023 m. sausio 19 d.