Naujienos

Pasirinkite savo kalbą

prisijung Lietuva Naujo projekto „Prisijungusi Lietuva“: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė“ komanda kviečia nepraleisti puikios galimybės tapti sėkmingai išmaniomis technologijomis besinaudojančia bendruomene. Tokia, kurios žmonės neribotai bendrauja su visu pasauliu, saugiai apsiperka internete, naudojasi viešosiomis paslaugomis nekeldami kojos iš namų ir pan. Projekto metu kviesime Jus į įvairius renginius, kūrybines dirbtuves, konkursus, vyksiančius kiekvienoje Lietuvos savivaldybėje. Dalyvavimas juose nemokamas.

Projekte „Prisijungusi Lietuva“ gali dalyvauti Lietuvos bendruomenės, kurios:
• nori mokytis, tobulėti, susipažinti su šiuolaikinėmis informacinėmis technologijomis;
• registruotos Juridinių asmenų registre;
• lankosi netoliese esančioje bibliotekoje;
• mėgsta dalyvauti renginiuose, bendrauti, kurti, laimėti prizų.

Kviečiame registruotis čia arba http://www.epilietis.eu iki 2018 m. birželio 30 d.
Pagalbos dėl registracijos ar papildomos informacijos apie projektą maloniai prašome kreiptis į artimiausią biblioteką arba projekto „Prisijungusi Lietuva“ komandą, tel. +370 616 04549.

Apie Projektą „Prisijungusi Lietuva“ Projektu siekiama skatinti Lietuvos gyventojus įgyti reikalingų įgūdžių efektyviai, įvairiapusiškai, saugiai ir atsakingai naudotis internetu, į šias veiklas aktyviai įtraukiant vietos bendruomenes.
Projektą įgyvendina Informacinės visuomenės plėtros komitetas prie Susisiekimo ministerijos kartu su partneriais: asociacija „Langas į ateitį“, Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnyba, Lietuvos nacionaline Martyno Mažvydo biblioteka, Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerija.